Женьшеневий чай

Женьшень - багаторічна трав'яниста рослина з прямим стеблем (до 70 см заввишки). У вершини від стебла відходять довгі черешки складаного листя (складаються з п'яти окремих листочків).

Квітки непоказні, зібрані у зонтики. Плоди – яскраво-червоні сокові ягоди. Корінь – білий чи жовтуватий, за конфігурацією нагадує фігуру людини. Женьшень використовується в народній медицині Відразу не одне тисячоліття, але хімічний склад рослини досі недостатньо вивчений. Основними речовинами, що зумовлюють надзвичайну цілющу силу «людини-кореня» є сапоніни, названі панакозидами, сума яких сягає 20%.

Корейська чайна традиція одна з найдавніших у світі, але корейці пишаються найбільше своєю культурою женьшеню, порівнюючи її з китайською культурою чаю.

Як заварюється чай

< param name="allowscriptaccess" value="never">

Незвичайні історії

Трав'яний чай Чи варто вживати їх
Зелений чай Шкідливий він чи корисний
Чай та чайний квас Історія одного гурмана

Наші контакти

Чайна компанія "ETEA", Україна, Київ, пр. Миру, буд. 37 тел. (044) 896-12-45
Телефонуйте нам або пишіть
"Etea" 2012