Розквітаючий у воді: чай Білий півонія
Попередні приготування Приготуйте чайний набір: чайник, чайний рушник, м'які підчашечники, маленькі порцелянові чашки, чайну ложку, чайну страву, миску та чайну тацю. Налийте необхідну кількість води в чайник і доведіть до кипіння.
Дайте воді охолонути до температури 80 °С. Дбайливо насипте листя чаю Білий півонія на чайну страву.
Розставте предмети чайного набору. Налийте трохи гарячої води у кожну чайну чашку.
Налийте трохи гарячої води і, замочіть у ній чайне листя, на 10 секунд.
Обережно насипте в чашку трохи листя чаю Білий півонія.
Наливайте воду в чашку, тримаючи чайник вище, доки не наповніть її на 2/3. Запропонуйте філіжанку свіжозавареного білого чаю гостям, тримаючи її обома руками.
Додаткова інформація про білий чай Білий чай солодкуватий на смак.< /p>
Він охолоджує і розслаблює, вгамовує тремтіння в тілі і знімає жар. Елітний білий чай найкраще заварювати у скляній склянці.
Білий чай не розкочують і не формують, завдяки чому на листі залишається тонкий білий ворсистий пушок, яким можна легко впізнати цей чай. Чайному листю потрібно близько 5 хвилин, щоб увібрати воду і віддати їй корисні речовини. Зроблене у формі квітів листя чаю Білий півонія - яскраво-жовтого кольору.