У настрої для Пуера: Суміш із зеленого та смаженого Пуерів

У настрої для Пуера: Суміш із зеленого та смаженого ПуеровПопередні приготування Налийте заварені природно-ферментований на сонце і смажені пуери в вершник і питної чашки, щоб прогріти їх. Виставте в ряд 6 чашок і наповніть кожну з них за наступною схемою: 1-у - на 3/5, 2-ю - на 1/2, 3-ю - на 2/5, 4-у - на 3/10, 5-ту – на 1/5, 6-у – на 1/10. Долийте у кожну чашку до 2/3 об'єму заварений смажений пуер. Спробуйте все і виберіть, який з чайних напоїв, які виходять, подобається вам найбільше.


У настрої для Пуера: Суміш із зеленого та смаженого Пуерів Додаткова інформація про чай Пуер Навіть у сприятливому Клімат для повної ферментації листя Пуера природним шляхом потрібно кілька років. Чай, що витримувався різну кількість років, відрізнятиметься за кольором чайного листя, кольором чайного напою та смаком.


У настрої для Пуера: Суміш із зеленого та смаженого ПуерівЗмішування зелених та смажених Пуерів різного ступеня ферментації дасть велику різноманітність смакових відтінків.


У настрої для Пуера: Суміш із зеленого та смаженого Пуеров

У настрої для Пуера: Суміш із зеленого та смаженого Пуерів

Незвичайні історії

Трав'яний чай Чи варто вживати їх
Зелений чай Шкідливий він чи корисний
Чай та чайний квас Історія одного гурмана

Наші контакти

Чайна компанія "ETEA", Україна, Київ, пр. Миру, буд. 37 тел. (044) 896-12-45
Телефонуйте нам або пишіть
"Etea" 2012