У настрої для Пуера: Суміш із зеленого та смаженого Пуерів
Попередні приготування Налийте заварені природно-ферментований на сонце і смажені пуери в вершник і питної чашки, щоб прогріти їх. Виставте в ряд 6 чашок і наповніть кожну з них за наступною схемою: 1-у - на 3/5, 2-ю - на 1/2, 3-ю - на 2/5, 4-у - на 3/10, 5-ту – на 1/5, 6-у – на 1/10. Долийте у кожну чашку до 2/3 об'єму заварений смажений пуер. Спробуйте все і виберіть, який з чайних напоїв, які виходять, подобається вам найбільше.
Додаткова інформація про чай Пуер Навіть у сприятливому Клімат для повної ферментації листя Пуера природним шляхом потрібно кілька років. Чай, що витримувався різну кількість років, відрізнятиметься за кольором чайного листя, кольором чайного напою та смаком.
Змішування зелених та смажених Пуерів різного ступеня ферментації дасть велику різноманітність смакових відтінків.