Заготівлі трав'яного чаю

Щоб урізноманітнити ваше чаювання [/b], одного чаю буде мало. Для створення різних смаків та ароматів необхідно запастись будь-якими природними добавками. При цьому переваги віддайте травам, ягодам і фруктовим компонентам, які ростуть у вашій кліматичній смузі. Це дозволяє уникнути алергічних реакцій і більш звично для організму. Рецепти, які ви знайдете в цій книзі, включають як російські, так і деякі заморські компоненти. Заготівлю багатьох можна провести самостійно, але деякі з них можна придбати лише у магазині.

Лікарські трави повинні рости в екологічно чистому районі та вирощуватися без застосування хімікатів. Щоб називатися лікарськими, рослини також повинні містити необхідну кількість діючих речовин, що сприятливо впливають на здоров'я людини. Трави рідко вирощують промисловим способом, зазвичай їх заготовляють невеликими партіями.

Як зберегти корисні властивості чаю:


Принциповою відмінністю трав від чаю є те, що чай проходить процес термічної обробки високотемпературну сушіння, тоді як трави сушать природним чином. у наших рецептах наведені як найбільш популярні, так і вельми оригінальні поєднання, спробувавши які ви тільки почнете поринати у різноманітний світ усіляких смаків та ароматів.

Незвичайні історії

Трав'яний чай Чи варто вживати їх
Зелений чай Шкідливий він чи корисний
Чай та чайний квас Історія одного гурмана

Наші контакти

Чайна компанія "ETEA", Україна, Київ, пр. Миру, буд. 37 тел. (044) 896-12-45
Телефонуйте нам або пишіть
"Etea" 2012