Червоний чай з лимоном
Попередні приготування Приготуйте чайний набір: чайник, чайну чашку з блюдцем, ложку, ніж для фруктів, лимон, шматочки цукру та тарілку для фруктів. Прогрійте чашку. Налийте потрібну кількість води в чайник і доведіть до кипіння.
Наріжте лимон тонкими кухлями і розкладіть на тарілці для фруктів.
Приготуйте один чайний пакетик та потрібну кількість цукру. Поставте предмети чайного набору.
Наповніть чайну чашку гарячою водою приблизно на 3/4. Повільно опустіть чайний пакетик у чашку, залишивши нитку із етикеткою із зовнішнього боку. Покладіть у чай один кухоль лимона.
Додайте один-два шматочки цукру і акуратно розмішайте його ложкою.
Поставте чай на піднос і, коли він завариться, запропонуйте гостям. Додаткова інформація про червоний чай Додайте лимон, виходячи з розмірів чашки.
Кладіть один тоненький кружечок: від великого кружка гіркота чаю може посилитися. Після додавання лимона колір чайного напою втратить насиченість і стане оранжево-червоним.
Ви також можете додавати інші фрукти, наприклад апельсин або ананас, щоб отримати різні відтінки смаку.